Finn aktiviteter i nærområdet

Det er ikke alltid lett å holde oversikten over alle fritidstilbud for barn og unge. Ofte er mangfoldet der du bor mye større enn du trodde. For mange ender man ofte opp med det åpenbare som «alle» skal gå på, når det kanskje var noe litt annet som passet akkurat ditt barn eller ungdom bedre.  

Alt samlet på ett sted! 

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle hvor frivillige organisasjoner kan samle og synliggjøre mangfoldet av fritidsaktiviteter for barn og unge på ett sted. Da blir det lettere for barn og unge å finne frem til en aktivitet som frister i eget nærområde. 

Video: Få oversikt over fritidsaktiviteter i Lindesnes

Hva finner du på Ungfritid?

Fritidsaktivitetene du finner på Ungfritid.no er arrangert i regi av en frivillig organisasjon eller fritidsklubb. Målet er at du på sikt skal finne alle organiserte fritidsaktiviteter i ditt nærmiljø i denne oversikten. Siden er i etableringsfasen og det vil ta litt tid før alle organisasjoner har kommet på plass.  

Slik fungerer det: 

  • Du kan søke på skolen, stedet eller kommunen der du bor og få opp relevante aktiviteter i nærheten. Med filter kan du velge alder, sile ut på interesser eller eventuelt behov for tilrettelegging.
  • Sjekk ut mulighetene og les på hver enkel aktivitet om tid, sted, innhold og pris.

Trenger du økonomisk støtte?

Fritidsaktiviteter er ofte ikke gratis, men om økonomien i familien er trang så finnes det muligheter for støtte og hjelp slik at man skal få delta uansett. Ungfritid har samlet støtteordninger som er relevante for foresatte som har økonomiske utfordringer. 

Klikk her for oversikt over støtteordninger